Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 november 2015, 1:22

Getuigen gezocht van aanrijding Schuttevaerkade

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:04 uur

ZWOLLE – De politie wil in contact komen met een automobilist en getuigen van een aanrijding op de Schuttevaerkade in Zwolle op 2 oktober.

Getuigenoproep
Op vrijdag 2 oktober omstreeks 19.00 uur kwam op de rotonde van de Schuttevaerkade een 31-jarige fietsster in aanrijding met een donkerkleurige Renault stationwagen. De vrouw hoorde een personenauto achter haar extra gaf geven tijdens het inhalen. Mogelijk wilde deze nog voorlangs, wat niet meer lukte. Een aanrijding kon niet meer voorkomen worden waarna de vrouw ten val kwam. Omstanders hadden de onbekende bestuurder van de auto nog tegen gehouden en de automobilist gaf zijn telefoonnummer op. Deze bleek niet correct waardoor er geen gegevens van de automobilist bekend zijn.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van dit voorval of weten wie de bestuurder van de auto is. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.