Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 november 2015, 16:18

Eigenaar ziet zijn gestolen fiets te koop op internet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:04 uur

ZWOLLE – De politie heeft maandagavond 9 november een 37-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van heling. De eigenaar van de fiets tipte de politie nadat hij zijn fiets op een online verkoopsite zag staan.

De fiets werd maandagmiddag gestolen op de Diezerstraat. De eigenaar van de fiets belde daarna de politie en kreeg de tip om internet in de gaten te houden. Kort daarna zag hij zijn fiets op een online verkoopsite. De politie heeft het adres van de adverteerder achterhaald en kwam uit bij een woning in Zwolle. Daar troffen agenten de fiets aan. De man is aangehouden en zit op dit moment nog vast.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.