Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 november 2015, 16:16

Jongen geeft verdachte scooter op als gestolen

Laatst bijgewerkt: zondag 17:04 uur

ZWOLLE – Op donderdagmiddag 12 november hield de politie op de Voorsterweg een 17-jarige jongen uit Zwolle staande voor een controle. Bij de controle bleek dat de jongen reed op een scooter waarvan het chassisnummer weg was gevijld. De politie wilde de scooter voor onderzoek in beslag nemen maar had op dat moment geen vervoersmogelijkheid voor de scooter. Met de 17-jarige jongen werd afgesproken dat hij direct naar het bureau zou rijden met de scooter. Als onderpand hield de politie het rij- en kentekenbewijs.

De jongen reed echter naar huis en meldde vervolgens wat later dat de scooter was gestolen. De politie hield de 17-jarige jongen later op de middag aan. De politie ging op zoek naar de scooter maar vond die niet bij het huis van de jongen. Wel werden er spullen aangetroffen die vermoedelijk ook van diefstal afkomstig waren. In de woning was een 18-jarige jongen uit Zwolle aanwezig. De politie hield ook hem aan op verdenking van heling.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.