Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 november 2015, 16:08

Inbreker opgepakt bij autobedrijf aan de Ceintuurbaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:04 uur

ZWOLLE – Agenten hielden op zaterdag 14 november een 29-jarige man uit Litouwen aan. Hij wordt verdacht van een inbraak bij een autobedrijf aan de Ceintuurbaan. De inbraak kwam aan het licht nadat een getuige twee mannen op het terrein zag en direct de politie belde.

Omstreeks 5.00 uur kreeg de politie een melding dat er twee mannen op het terrein van de autogarage waren. Meerdere agenten gingen direct vanuit verschillende aanrijroutes ter plaatse. De eerste agenten waren er binnen 5 minuten. Bij het bedrijf zagen zij een man die meteen wegrende. De man probeerde zich te verstoppen, maar werd na een korte zoektocht aangehouden. De tweede verdachte werd ondanks langdurig zoeken helaas niet meer aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat de verdachten de toegang tot het bedrijf hebben geforceerd. Twee auto waren beschadigd. Het is nog niet duidelijk of onderdelen gestolen zijn.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.