Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 november 2015, 16:11

Jongen van 14 mishandeld; getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 12:20 uur

STEENWIJK – Donderdagmiddag werd op het station van Steenwijk en in de trein van Steenwijk naar Meppel een 14-jarige jongen uit Zwolle getreiterd en mishandeld. Daar werd aangifte van gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en doet een beroep op getuigen om zich te melden.

Het getreiter en de mishandeling vonden plaats op perron 1 van het station van Steenwijk en in de trein van Steenwijk naar Meppel die daar om 14.40 uur vertrok. De jongen uit Zwolle werd door de twee knapen lastig gevallen, o.a. werd met een bus deodorant in zijn gezicht gespoten. Ook werd hij geduwd en geslagen. De jongen liep diverse kneuzingen op. Omstanders moeten dit hebben gezien. De politie hoopt dat getuigen zich willen melden.

Getuigen
De politie wil daarom graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.