Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 november 2015, 15:20

Drie jongens opgepakt voor joyriding in auto ouders

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:04 uur

ZWOLLE – Drie jongens, één van 16 en twee van 17 jaar, uit Zwolle zijn vrijdagavond 20 november op de Gruitmeesterlaan aangehouden voor joyriding. De 17-jarige bestuurder is voor nader onderzoek ingesloten. De andere twee jongens zijn na kort verhoor overgedragen aan hun ouders en worden later verder gehoord.

Surveillerende agenten zagen even voor 23.00 uur een auto met alleen stadslichten aan rijden op de Charles Storkstraat. Toen de agenten de bestuurder een stopteken wilden geven ging hij er vandoor via de Anthony Fokkerstraat en de Ittersumallee naar de IJsselallee. Hij negeerde daarbij tot twee keer toe een rood verkeerslicht en reed een stuk op de verkeerde weghelft. Op de IJsselallee lukte het de politieauto om de bestuurder een stopteken te geven, maar hij bleef doorrijden. Hij sloeg de Oldeneelallee op waar hij op de rotonde met de Gruitmeesterlaan uit de bocht vloog en tegen een lantaarnpaal aan reed. De bestuurder ging er daarna rennend vandoor, maar kon iets verderop worden aangehouden. De andere twee jongens konden bij de auto worden aangehouden. Uit verhoor op het bureau bleek dat de auto was van een ouder van één van de jongens en dat zij deze zonder toestemming hadden meegenomen.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.