Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2015, 3:54

Vrouw van scooter geslagen en beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:04 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die maandagavond 23 november plaatsvond op de Heinoseweg ter hoogte van de Whijtmenerplas. Een 53-jarige vrouw uit Zwolle reed daar tussen 23.00 uur en 23.30 uur op haar scooter. Ze werd opeens geslagen waardoor ze viel. Daarna is er geld buitgemaakt.

Door de val raakte de vrouw ernstig gewond, ze liep onder andere botbreuken op. Daarnaast is er geld weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op. De vrouw reed tussen 23.00 uur en 23.30 uur op de Heinoseweg richting Zwolle-Zuid. Ter hoogte van de verkeerslichten bij de Whijtmenerplas werd ze geslagen en viel ze. Mogelijk zijn er meerdere personen betrokken bij de beroving. Hebt u in die periode en op die plek iets verdachts gezien? Bel dan de politie via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.