Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 december 2015, 15:18

Inbreker alsnog aangehouden

Laatste update: 22 aug 2021 17:04 uur

ZWOLLE – De politie heeft op dinsdag 1 december rond 07.25 uur een 22-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van een woninginbraak in de Zwolse wijk Ittersum op 30 november rond 17.25 uur.

De politie werd na ontdekking van de woninginbraak direct gebeld; getuigen zagen dat er een auto wegreed. Een politie-ambtenaar zag de auto op de IJsselallee rijden en ging er achteraan. Op de Blaloweg wist de bestuurder te ontkomen. Er waren echter voldoende gegevens beschikbaar om de man de ochtend er op in zijn woning in Zwolle te kunnen aanhouden.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons