Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 december 2015, 15:07

Scooterrijder ernstig gewond nadat hij vluchtte voor de politie

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:04 uur

ZWOLLE – Een 18-jarige scooterrijder uit Zwolle raakte zaterdag 5 december gewond nadat hij vluchtte voor de politie en een eenzijdige aanrijding veroorzaakte.

Onderzoek
Omstreeks 19.50 uur wilden surveillerende agenten een scooterrijder controleren op de Krabbestraat in Zwolle. In plaats van te stoppen ging de scooterrijder, welke geen helm droeg, met zeer hoge snelheid er vandoor. Tijdens de rit bleef de scooterrijder de stoptekens negeren en reed snel een parkeerplaats op. Daar verloor de 18-jarige de controle over de scooter en kwam tegen een boom tot stilstand. Hij raakte hierbij gewond en werd met ernstig letsel door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen door een arts.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.