Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 december 2015, 16:13

Gewonden bij vechtpartij op de Meppelerstraatweg

Laatst bijgewerkt: zondag 17:05 uur

ZWOLLE – Agenten hebben dinsdagavond 15 december twee mannen aangehouden nadat zij met elkaar hadden gevochten op de Meppelerstraatweg. Het gaat om een 42-jarige man uit Zwolle en een 38-jarige man uit Meppel. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg rond 20.30 uur een melding dat er werd gevochten op de Meppelerstraatweg. Agenten gingen ter plaatse en troffen de twee mannen aan. Beide mannen waren gewond en moesten worden behandeld in het ziekenhuis. De man uit Zwolle ligt nog in het ziekenhuis. Hij liep onder andere een hoofdwond op. De andere verdachte is na behandeling overgebracht naar het politiebureau.

Getuigenoproep
Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Hebt u meer informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.