Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 december 2015, 15:50

Politie zoekt getuigen van bedreiging beveiliger

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:05 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december plaatsvond in de Voorstraat. Een 24-jarige man uit Groningen wordt er van verdacht een beveiliger van een horecagelegenheid te hebben bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen.

Agenten kregen rond 3.15 uur een melding dat beveiligers van een café aan de Voorstraat een man hadden aangehouden. Volgens één van de beveiligers was hij bedreigd door de verdachte. De politie heeft de man meegenomen naar het politiebureau. Hij is zaterdagmiddag heengezonden. Het onderzoek loopt nog en is op zoek naar getuigen. Mensen die getuige waren van het incident worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.