Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 december 2015, 16:43

Eigenaar tankstation rijdt benzinedieven klem

Laatst bijgewerkt: zondag 17:05 uur

KAMPEN – De politie heeft op maandag 28 december rond 23.00 uur twee mannen aangehouden in verband met mogelijke diefstal van benzine vanaf een tankstation aan de Europa Allee in Kampen.

De eigenaar van het tankstation zag een auto rijden met een kenteken dat mogelijk eerder gezien was bij diefstal van benzine bij dit station. De eigenaar en zijn twee zoons stapten direct in de auto reden op de Flevoweg in Kampen de verdachte auto klem. Ze hebben de inzittenden van de auto aangehouden, daarbij is geweld gebruikt.

Aanhoudingen
Gezien de verwondingen die de verdachten opliepen (onder andere gebroken neus en verwondingen aan de rug), heeft de politie ook de eigenaar van het tankstation (59 jaar) en zijn zoons (26 en 29 jaar) aangehouden.

De verdachten van benzinediefstal zijn een 25-jarige man uit Harderwijk en een 18-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie doet onderzoek naar de mogelijke benzine diefstal en naar het geweld dat gebruikt is bij de aanhouding.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.