Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 januari 2016, 16:52

Explosief geplaatst bij woning, getuigen gezocht!

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:05 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar mensen die in de vroege ochtend van vrijdag 8 januari verdachte personen of voertuigen gezien hebben in verband met een explosie bij een woning in Holtenbroek. Rond 03.55 uur ging een explosief af bij een woning aan de Kuhnaustraat. Het explosief werd in de tuin van de woning geplaatst en richtte grote schade aan. De woonkamer werd beschadigd en lag vol glassplinters. Ook het tuinmeubilair raakte beschadigd. De bewoners, die op de eerste verdieping in bed lagen, raakten gelukkig niet gewond.

De politie roept mensen die meer weten of iets gezien hebben wat met deze explosie te maken kan hebben op zich te melden. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Daarnaast roept de politie mensen in de omgeving van de Kuhnaustraat die een bewakingscamera aan hun pand hebben hangen op om te kijken of zij tussen ca. 03.40 en 04.10 uur verdachte personen of voertuigen voorbij zien komen.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.