Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2016, 16:08

Alerte agenten grijpen winkeldieven in de kraag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:05 uur

ZWOLLE – Agenten hebben dinsdag 19 januari twee verdachten aangehouden voor een winkeldiefstal die 23 december plaats vond bij een winkel aan de Diezerstraat. Twee mannen namen toen cosmetica, met een waarde van ongeveer € 900,-, mee zonder af te rekenen.

De diefstal van cosmetica is vastgelegd op camera. Dankzij de camerabeelden was er een goed signalement van de verdachten. Dinsdagmiddag 19 januari zagen agenten de verdachten lopen op het Stationsplein. De mannen kwamen hen bekend voor. Na een identificering op grond van de camerabeelden zijn de verdachten op bevel van het Openbaar Ministerie aangehouden. Het gaat om een 38-jarige man uit Dronten en een 28-jarige man uit de gemeente Vlagtwedde. De politie onderzoekt de zaak. De verdachten zitten voorlopig vast.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.