Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 januari 2016, 15:53

Gevel in brand van woning aan de Lassuslaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:05 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een brand bij een woning aan de Lassuslaan. Dinsdagavond 26 januari meldde de bewoner rond 21.45 uur dat een deel van zijn gevel in brand stond. Hij kon de brand blussen, maar er is mogelijk sprake van opzet dus de politie onderzoekt de zaak.

De brand ontstond bij de gevel aan de achterkant van de woning. De bewoner bluste de brand en belde de hulpdiensten. Agenten hebben dezelfde avond een buurtonderzoek gedaan omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. Daarnaast wordt er forensisch onderzoek verricht. Mensen die rond 21.45 uur iets verdachts hebben gezien of meer weten over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.