Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 januari 2016, 16:41

Man steel telefoons uit kleedkamer middelbare school

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:05 uur

ZWOLLE – Deze man nam op maandagmiddag 25 januari rond 13.00 uur meerdere mobiele telefoons en portemonnees weg uit een kleedkamer van een middelbare school aan de Koggelaan. Leerlingen die aan het sporten waren ontdekten na de les dat de kostbaarheden verdwenen waren. Een dag later nam vermoedelijk dezelfde jongeman ook spullen weg uit de kleedkamer van een school aan de Zoom.

De politie adviseert ouders en leerlingen om kostbaarheden niet in een kleedkamer achter te laten maar op te ruimen in een afsluitbare ruimte zoals een locker.

Vragen
Kent of herkent u deze jongeman, weet u waar hij verblijft of heeft u (een) mobiele telefoon(s) van hem aangeboden gekregen? Neem dan direct contact op met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.