Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 februari 2016, 16:33

Man (70) breekt heup door duw van onbekende

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:06 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op dinsdagavond 26 januari jl. plaatsvond op perron 7 van het station in Zwolle. Een 70-jarige man uit Almelo kwam daarbij ten val en brak zijn heup.

De man uit Almelo stapte die avond rond 18.55 uur uit de trein die vanuit Utrecht kwam. Terwijl hij stond te wachten op zijn vrouw die nog uit de trein moest stappen, kwam er een man op hem af. Zonder aanleiding duwde deze man hem waardoor hij kwam te vallen. De onbekende man liep daarna door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Deze werd door omstanders en NS-personeel geholpen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar een gebroken heup werd geconstateerd. Het slachtoffer deed deze week aangifte waarna een onderzoek is gestart.

De politie is op zoek naar getuigen. De dader betrof een kleine (ong. 160 cm), blanke man met een normaal postuur en kort blond haar. Hij droeg een bril en een halflange jas. Personen die die avond de mishandeling op het perron gezien hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.