Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 februari 2016, 17:09

Speciale aanhoudingseenheid pakt Zwollenaar op

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:06 uur

ZWOLLE – Een speciale aanhoudingseenheid van de politie heeft dinsdagmorgen 9 februari een 33- jarige man uit Zwolle aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident dat 31 december plaatsvond op de Colmschaterstraatweg in Colmschate.

Donderdag 31 december raakte een man gewond bij het schietincident. Ondertussen zijn er al meerdere verdachten aangehouden en het onderzoek leidde ook naar de 33-jarige man. De politie heeft ook een woning aan de Boerendanserdijk doorzocht en trof daar munitie aan. De munitie is in beslag genomen en de verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Audi A4 vermist
Uit het onderzoek blijkt dat er een donkergrijze Audi A4 wordt vermist. Vermoedelijk zitten er kogelgaten in de auto. Er is al eerder een getuigenoproep uitgegaan, maar de auto is nog niet teruggevonden. Mensen die meer informatie hebben over deze auto worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000. Het onderzoek is nog steeds in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.