Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 maart 2016, 16:35

Trein conducteur geduwd en uitgescholden

Laatst bijgewerkt: zondag 17:06 uur

ZWOLLE / DEVENTER – De politie heeft zondag 6 maart in Zwolle een 30-jarige man uit Utrecht aangehouden nadat hij een conducteur had beledigd en een reiziger had geslagen. In Deventer is een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij medewerkers van een veiligheidsteam had geslagen.

Zondagmorgen vroeg een conducteur in een trein op het station in Zwolle een 30-jarige man uit Utrecht naar het vervoersbewijs voor hem en zijn fiets. De man reageerde agressief. Volgens de conducteur werd ze door de man geduwd en uitgescholden. Een 40-jarige man uit Oldenzaal die de man aansprak op zijn gedrag werd door de verdachte geslagen. De verdachte is aangehouden en overgedragen aan de politie. Het incident wordt onderzocht.

Mishandeling medewerkers veiligheidsteam
In Deventer spraken twee medewerkers van een veiligheidsteam zondagavond een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De man viel op door zijn gedrag en ze wilden zijn vervoersbewijs controleren. Volgens de medewerkers werd de man agressief. Hij viel één van de medewerkers aan. Toen de andere medewerker wilde ingrijpen werd die man ook geslagen. Omstanders hebben geholpen de verdachte in bedwang te houden totdat de politie kwam. Tijdens het wachten werden de medewerkers door de verdachte bedreigd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.