Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 maart 2016, 15:05

Vuurwapen, mes en drugs aangetroffen in woning Nijerwalstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 17:07 uur

ZWOLLE – De politie heeft op vrijdag 4 maart vier leden van Alcatraz Wanted, een supportclub van de Hells Angels, aangehouden voor verboden wapenbezit.

Opvallend rijgedrag
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur controleerden surveillerende agenten een auto op de A9 wegens opvallend rijgedrag. De auto werd ter hoogte van Badhoevedorp langs de kant van de weg gezet.

Bij de controle van de papieren van de inzittenden bleek het om vier bekenden van de politie te gaan, één van hen had nog een openstaande boete.

Doorzoeken auto
Toen de auto doorzocht werd trof de politie een zogenaamd ‘automatisch’ vuurwapen, harddrugs en vier lederen vesten van de Outlaw Motorgang Alcatraz Wanted aan.

Doorzoeken woningen
Naar aanleiding van de vondst heeft de politie een woning aan de Osdorperweg in Amsterdam en een woning aan de Nijerwalstraat in Zwolle doorzocht. Tijdens de doorzoeking van de woning in Zwolle werd een vuurwapen, munitie, een mes en verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen.

Aanhouding
Het viertal, de 22-jarige bestuurder, een 34-jarige man met de openstaande boete en de twee overige inzittenden, een 30-jarige Amsterdammer en een 30-jarige man uit Ede, zijn aangehouden en in bewaring gesteld. Alle aangetroffen goederen en de auto zijn in beslag genomen. De politie heeft onderzoek ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.