Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 maart 2016, 15:32

Politie pakt drugsdealer en twee klanten op

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:07 uur

ZWOLLE – De politie heeft woensdagmiddag een 30-jarige vrouw en een 54-jarige man uit Zwolle en een 17-jarige jongen uit Zoetermeer in het centrum van Zwolle aangehouden. Het drietal wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet. De 17-jarige jongen zit nog vast. De andere twee zijn inmiddels in vrijheid gesteld.

Agenten zagen dat het drietal elkaar trof op de Ossenmarkt in Zwolle. Al snel werd duidelijk dat er sprak was van het dealen van drugs. De signalementen werden doorgegeven aan collega’s die even later de 30-jarige vrouw en de 54-jarige man aanhielden. Bij de vrouw werden bij het fouilleren drie bolletjes drugs aangetroffen. De 17-jarige jongen werd even later aangehouden in de Thomas A.Kempisstraat in Zwolle. Bij deze verdachte werden bij het fouilleren 30 bolletjes met drugs aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.