Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 maart 2016, 16:22

Verdachte Zwollenaar aangehouden na ANPR-hit

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:07 uur

EPE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 26-jarige inwoner van Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de APV en de Wet-ID. Het kenteken van de auto waarin de verdachte reed, leverde een hit op.

De centralist van de meldkamer gaf dit door aan agenten op straat. De auto waarin werd gereden zou op naam staan van iemand die regelmatig op inbrekerspad is.

De agenten zagen de auto rijden op de Eperweg in Epe en lieten de bestuurder stoppen. Hij kon zich niet legitimeren. In de auto werd het nodige aan gereedschap aangetroffen. O.a. een zgn. ‘slotentrekker’, gereedschap om cilinders te verwijderen. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

112 Epe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Epe lees je in onze categorie 112 Nieuws Epe. Alle 112 alarmeringen uit Epe kan je live volgen via 112 meldingen Epe.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.