Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 april 2016, 15:52

Vrouw beroofd in het centrum van Zwolle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:07 uur

ZWOLLE – De politie onderzoekt een beroving in het centrum van Zwolle. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 31-jarige vrouw uit Barcelona beroofd.

Dat gebeurde rond 1 uur aan de Nieuwstraat. De vrouw liep samen met een andere vrouw toen ze vastgepakt werd door een negroïde man. De man bedreigde haar met een steekwapen en stal de inhoud van haar tas. Daarna rende de dader weg in de richting van de Jufferenwal.

De dader is ongeveer 25 jaar, ongeveer 1.85 lang en hij heeft kort zwart haar. Verder had hij een donkere spijkerbroek aan en een zwarte jas tot op zijn knieen. Heeft u afgelopen nacht iets van deze beroving gezien? Of herkent u de dader aan hand van het signalement? Bel dan de politie via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.