Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 12 april 2016, 15:57

Bewoner overvallen in woning aan de Boorn

Laatst bijgewerkt: dinsdag 25 jan 2022 om 22:44 uur

ZWOLLE – Dinsdagochtend 12 april werd een man overvallen in zijn woning. Bij de overval is een geldbedrag buitgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 10.00 uur werd er bij de bewoner van een woning aan de Boorn aangebeld door een man die zich voordeed als pakketbezorger. De bewoner deed open en vervolgens drongen er twee mannen de woning binnen. In de woning ontstond er een worsteling, waarbij de bewoner met een vloeistof in zijn gezicht werd gespoten. Het slachtoffer moest hiervoor naar het ziekenhuis voor behandeling. De twee daders vluchtten de woning uit en zijn vermoedelijk bij een derde dader in de auto gestapt en weggereden. De vluchtauto is vermoedelijk een grijze Mercedes, C-klasse.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt deze woningoverval en vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken heeft, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.