Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 april 2016, 16:16

Speciale eenheid houdt Zwollenaar aan voor beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:07 uur

ZWOLLE – Een speciale aanhoudingseenheid van de politie heeft dinsdagmiddag 12 april een 37-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een beroving op 31 maart.

Donderdag 31 maart meldde een 29-jarige Zwollenaar dat hij op de Meeuwenlaan was beroofd na bedreiging met een vuurwapen. De twee hadden een afspraak gemaakt voor de verkoop van een auto en de verdachte zou er met een geldbedrag vandoor zijn gegaan. De politie stelde meteen een onderzoek in. Er werden sporen veiliggesteld, buurtonderzoek gedaan en getuigen werden opgeroepen om zich te melden. Het onderzoek leidde naar de 37-jarige man. Hij zit voorlopig vast.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.