Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 april 2016, 16:05

Duo aangehouden voor bezit harddrugs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:07 uur

ZWOLLE – De politie heeft donderdagmiddag 14 april een 38-jarige man en een 50-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Ze waren in het bezit van harddrugs, vermoedelijk cocaïne en heroïne.

Agenten zagen rond 13.00 uur dat op de Esdoornstraat tussen de man en de vrouw een drugsdeal werd gesloten. Later bleek dat de vrouw drugs had gekocht van de man. Na controle troffen de agenten in de auto van de man ruim 70 gram cocaïne aan. Ook werden 8 bolletjes cocaïne en 2 bolletjes heroïne aangetroffen. De vrouw had 2 bolletjes cocaïne in haar bezit.

Het voertuig van de man is in beslag genomen en het duo is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De vrouw is na verhoor in vrijheid gesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.