Logo 112Zwolle

Redactie evenement 0 reactie(s) wo 27 april 2016, 18:08

Koninklijk bezoek aan Zwolle goed verlopen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:08 uur

ZWOLLE – De politie kijkt terug op een mooi en bijzonder feestelijk bezoek van de Koninklijke familie aan Zwolle. Er kwamen 60.000 tot 80.000 bezoekers op het evenement af.

Dankzij de goede voorbereidingen en samenwerking met verschillende partijen, waaronder de gemeente Zwolle en de Veiligheidsregio IJsselland, is de dag volgens plan en zonder incidenten verlopen. Tijdens het bezoek zijn honderden agenten en beveiligingsmedewerkers ingezet.

Professionele uitdaging
“We zijn een half jaar geleden gestart met de voorbereidingen. We zagen dit als een leuke klus en een professionele uitdaging. De ervaringen van vorige evenementen met de Koninklijke familie zijn meegenomen in de aanloop naar deze feestelijke dag. Het is de kunst voor de politie om te zorgen dat de Koninklijke familie benaderbaar en veilig is. Politiemensen uit het hele land hebben hier zichtbaar en onzichtbaar aan meegewerkt. Hopelijk verloopt de rest van deze dag in Zwolle ook zo feestelijk”, zegt Arjan Mengerink, districtschef IJsselland.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.