Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 mei 2016, 16:10

Dief van elektrische fiets aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:08 uur

ZWOLLE – Op woensdag 25 mei omstreeks 10.50 zagen surveillerende agenten een man wegfietsen nadat hij hen gezien had. De agenten zijn achter de man aangegaan omdat ze zagen dat hij op een elektrische fiets reed zonder de bijbehorende batterij. De man werd staande gehouden op de Westerveldse Bos in Zwolle. Bij controle bleek dat de fiets waarop de 54-jarige man reed was gestolen.

Hierop werd hij aangehouden en de fiets werd in beslag genomen. De fiets is later teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Tegen de fietsendief wordt proces-verbaal opgmaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.