Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 mei 2016, 16:16

Auto in brand op de Isaäc van Hoornbeekstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:08 uur

ZWOLLE – Op de Isaäc van Hoornbeekstraat in Zwolle heeft woensdagavond laat een autobrand gewoed. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek omdat er aanwijzingen zijn dat de brand is aangestoken. Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor.

Buurtbewoners die de brand kort voor middernacht ontdekten waarschuwden de brandweer. Die had het vuur snel geblust. Ook kon voorkomen worden dat een nabij geparkeerde auto schade opliep. De uitgebrande auto is voor onderzoek afgesleept. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.