Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juni 2016, 16:16

Verkeersregelaar mishandeld op kruising Marsweg/Oldeneelallee

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

ZWOLLE – Op zaterdagmiddag 11 juni werd een 42-jarige Zwollenaar mishandeld op de kruising Marsweg/Oldeneelallee door een onbekende automobilist. De Zwollenaar werkte op dat moment als vrijwillige verkeersregelaar voor de halve marathon. Rond 15.30 uur was de verkeersregelaar bij de Wethouder Alfrinksweg toen de onbekende automobilist daar even moest wachten vanwege de plaatsing van dranghekken. Kennelijk had de onbekende man haast want hij weigerde dit, negeerde de aanwijzing en reed op asociale manier om de dranghekken heen.

Getuige grijpt in en wordt ook mishandeld
Hierop reed de verkeersregelaar achter hem aan en sprak hem aan toen de man moest wachten bij de verkeerslichten op eerder genoemde kruising. Daar mishandelde de onbekende man de verkeersregelaar. Deze kwam daarbij met motor en al te vallen en raakte gewond aan zijn pols. Een andere automobilist, die voor de onbekende man bij het verkeerslicht stond, schoot de verkeersregelaar te hulp. Hij kreeg hierbij van de onbekende man meerdere klappen in zijn gezicht en liep hierdoor een bloedneus op. De politie zou graag met deze man in contact willen komen. De man zou rijden in een donkerblauwe, personenauto (mogelijk Volkswagen cabriolet). Hij wordt verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.