Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juni 2016, 16:45

Insluiper opgepakt in woning aan de Prinses Julianastraat

Laatst bijgewerkt: zondag 17:09 uur

ZWOLLE – In Zwolle heeft de politie dinsdagochtend een 32-jarige man uit Epe aangehouden die verdacht wordt van een insluiping in een woning aan de Prinses Julianastraat in Zwolle. Alerte agenten zagen de man rijden die voldeed aan het opgegeven signalement en hielden hem aan op de Zuiderzeelaan in Zwolle.

Een ouder echtpaar was het slachtoffer van een man die probeerde onder valse voorwendselen zich de woning in te praten. Hij deed zich voor als iemand die de gasmeter kwam controleren. Hij liet heel snel een vaag legitimatiebewijs zien en liep door naar binnen. Hij stelde wat vragen maar verliet de woning weer. De bewoner vertrouwde het niet en belde met de politie.

Dankzij een goed opgegeven signalement kon even later door surveillerende agenten de verdachte die hieraan voldeed worden aangehouden. Hij bleek ook niet in het bezit van een scooterrijbewijs en de scooter mocht nog niet op de weg rijden i.v.m. een nog uit te voeren keuring. Onder het zadel werd nog een gestolen gsm aangetroffen die een dag eerder in Apeldoorn was gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek. Mochten er meerdere mensen zijn die slachtoffer zijn geworden van soortgelijke praktijken dan wordt hen verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.