Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 juni 2016, 16:04

Auto’s frontaal op elkaar; één persoon raakt licht gewond

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

ZWOLLE – In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 juni zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt toen zij frontaal in botsing kwamen op de Hasselterweg in Zwolle. Daarbij raakte een 27-jarige vrouw uit Hasselt lichtgewond. De andere automobilist, een 28-jarige inwoner van Genemuiden kwam met de schrik vrij.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van het tankstation op de Hasselterweg. De man uit Genemuiden kwam uit de richting Hasselt en werd ineens geconfronteerd met de auto waarin de vrouw reed en die hem tegemoet kwam op dezelfde weghelft. Om een aanrijding te voorkomen stuurde hij naar links en dat deed de vrouw ook, waardoor een frontale aanrijding ontstond. Omdat botsen blazen betekent, werd bij beiden gecontroleerd op alcohol. Omdat de vrouw niet in staat was om te blazen werd in het ziekenhuis bloed van haar afgenomen. De uitslag zal over enkele weken bekend zijn. De politie maakte proces-verbaal op.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.