Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 18 juni 2016, 19:06

Graffitispuiters opgepakt bij spoorbrug aan de Geldersedijk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

HATTEM – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 juni op de Hanze twee personen aangehouden voor het spuiten van graffiti op een spoorbrug aan de Geldersedijk.

Agenten zagen rond 01.00 uur een auto nabij het spoorbrugviaduct aan de Geldersedijk staan. In de auto lagen verschillende spuitbussen met verf. Omdat het bij de agenten bekend was dat de spoorbrug een locatie is waar veel graffiti wordt aangebracht, bleven ze in de buurt van de auto. Korte tijd later kwamen drie personen in de richting van de auto lopen. Bij het zien van de politie renden ze weg. Een 30-jarige vrouw en een 33-jarige man, beide zonder vaste woon- of verblijfplaats, konden worden aangehouden voor vernieling. De derde persoon wist te ontkomen.

Uit een eerste onderzoek bleek inderdaad dat de personen graffiti op de spoorbrug hadden aangebracht.

112 Hattem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hattem lees je in onze categorie 112 Nieuws Hattem. Alle 112 alarmeringen uit Hattem kan je live volgen via 112 meldingen Hattem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.