Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 juni 2016, 16:21

Medewerker hotel aan de Schuttevaerkade overvallen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:44 uur

ZWOLLE – Drie (nog) onbekende mannen hebben in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni rond 1.15 uur een medewerker van een hotel aan de Schuttevaerkade overvallen. De man werd bedreigd met een wapen en moest geld afgeven. Daarna zijn de drie mannen weggerend richting de Pannekoekendijk.

Direct na de overval werd de politie gebeld. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de daders, maar hebben helaas niemand aangetroffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld en rechercheurs hebben getuigen gehoord. Er is een signalement bekend van de drie mannen. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer weten over de overval.

Getuigenoproep
Volgens het slachtoffer gaat het om drie getinte mannen, met mogelijk een Noord-Afrikaans uiterlijk. Ze hadden een normaal postuur. Eén van hen droeg een blauwe jas, de andere twee donkere kleding. Twee van de daders droegen een capuchon. Na de overval renden de drie richting de Pannekoekendijk. Hebt u rond 1.15 uur drie mannen zien lopen in de buurt van de Pannekoekendijk? Hebt u voor of na 1.15 uur in de buurt van de Schuttevaerkade verdachte dingen gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.