Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juni 2016, 16:06

Mobile media lab politie bij ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – Op de ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’ worden verschillende activiteiten georganiseerd door diverse organisaties. De politie is woensdagmiddag 29 juni ook van de partij en geeft een aantal demonstraties. Daarnaast zijn de politie, Travers Welzijn en de bewonerscommissie Breecamp-Oost benieuwd naar de ervaringen van het publiek. Daarvoor is het Mobile Media Lab van de politie aanwezig.

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de (digitale) dienstverlening van de politie: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, het contact met uw wijkagent, etc.? De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

In gesprek over ervaringen en communicatie

In Zwolle willen de politie, Travers Welzijn en de bewonerscommissie Breecamp-Oost met de buurtbewoners in gesprek over hun ervaringen in de wijk en de communicatie vanuit de politie. Alle inwoners van Stadshagen zijn van 14.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab. Het Mobile Media Lab is te vinden op de Sportlaan in Zwolle. Wilt u meer weten over de andere activiteiten op de ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’? Kijk dan op de website van Travers Welzijn voor het persbericht. U komt toch ook? 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons