Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juni 2016, 16:12

Dodelijk ongeval op de A50 ter hoogte van Wapenveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

WAPENVELD – In de vroege ochtend van dinsdag 28 juni is een bestuurder van een auto op de A50 ter hoogte van Wapenveld om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.

De bestuurder, een 39-jarige man uit Klazienaveen, reed rond vijf uur die ochtend op de A50 ter hoogte van Wapenveld, toen hij door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en in de berm terecht kwam. Vervolgens zou de auto meerdere keren over de kop zijn geslagen. De bestuurder overleed ter plekke. De vrouwelijke bijrijder bleef ongedeerd.

112 Wapenveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wapenveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Wapenveld. Alle 112 alarmeringen uit Wapenveld kan je live volgen via 112 meldingen Wapenveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.