Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 11 juli 2016, 16:50

Man in woning aan de Middelweg gestoken met mes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

ZWOLLE – De politie doet onderzoek naar een melding die maandagmorgen 11 juli binnenkwam. Een 45-jarige man uit Zwolle zou in zijn woning aan de Middelweg gestoken zijn. Hij was lichtgewond en is in de woning behandeld door ambulancepersoneel. Het is niet duidelijk wat er is gebeurd.

Rond 9.00 uur kwam er een melding binnen dat de man gestoken zou zijn met een mes. De melding werd gedaan door een kennis die contact had met de man. Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan. De man bleek een lichte verwonding te hebben in zijn halsstreek. Medewerkers van de ambulance hebben de man behandeld. De politie heeft onderzoek gedaan in de woning en buurtbewoners ondervraagd. Het is op dit moment niet duidelijk wat er in de woning heeft plaatsgevonden.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.