Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 juli 2016, 16:40

Politie zoekt getuigen dodelijke aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

ZWOLLE – Bij een verkeersongeval op de Blaloweg in Zwolle raakte een in de nacht van maandag op dinsdag 12 juli een 23-jarige motorrijder uit Zwolle zwaar gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij een dag later aan zijn verwondingen overleed. De politie wil graag in contact komen met getuigen van de aanrijding.

Rond 00.12 uur kwamen op de kruising van de Blaloweg en de Katerdijk een bestelbus en een motorrijder met elkaar in botsing. De motorrijder raakte hierbij zwaar gewond is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij een dag later aan zijn verwondingen overleed.

De politie startte een onderzoek naar de exacte oorzaak van de aanrijding en sprak al met verschillende getuigen. Nu vraagt de politie aan mensen die wel getuige waren, maar nog niet met de politie hebben gesproken om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.