Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 17 juli 2016, 15:34

Man zonder vervoersbewijs gaat door het lint

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

ZWOLLE – Op zaterdagmiddag 16 juli hield de politie een 39-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats aan voor mishandeling van NS-personeel.

De man had geen geldig vervoersbewijs en ook geen identiteitsbewijs. Toen er in de rugzak van de man werd gezocht naar zijn identiteitsbewijs, ging de man door het lint en begon met het NS-personeel te vechten.

Handen af van onze helpers
Werknemers met een publieke taak krijgen vaak te maken met agressie en geweld tijdens hun werk. Bijvoorbeeld treinpersoneel, ambulancepersoneel, politieagenten en buschauffeurs. De overheid pakt dit geweld aan, onder andere door daders harder te straffen en de schade te verhalen op de daders.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.