Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 juli 2016, 16:09

Politie stopt onderzoek steekincident woning Middelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 17:09 uur

ZWOLLE – De politie is gestopt met het onderzoek naar een melding van een steekincident in een woning aan de Middelweg. Een 45-jarige man uit Zwolle zei maandag 11 juli dat hij was gestoken in zijn woning. Uit het onderzoek is tot nu toe niet gebleken dat er daadwerkelijk een steekincident heeft plaatsgevonden.

Een kennis van de man meldde maandag dat hij zou zijn gestoken in zijn woning. De man bleek een lichte verwonding te hebben in zijn halsstreek. Medewerkers van de ambulance hebben hem behandeld. De politie heeft onderzoek gedaan in de woning en buurtbewoners ondervraagd. Daarnaast hebben ze gesproken met de man. Uit het onderzoek blijkt tot nu toe niet dat er een mishandeling heeft plaatsgevonden. Het is onduidelijk hoe de man gewond is geraakt, maar de politie gaat niet uit van een misdrijf.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.