Redactie 112 0 reactie(s) za 23 juli 2016, 15:53

Gestolen fietsen aangetroffen in woning aan de Klooienberglaan

Laatste update: 22 aug 2021 17:09 uur

ZWOLLE – De politie heeft vrijdag 22 juli twee mannen aangehouden op verdenking van heling van fietsen. Bij een woning aan de Klooienberglaan troffen agenten vijf gestolen fietsen aan.

De bewoner werd meteen aangehouden op verdenking van heling en naar het politiebureau gebracht. Verder onderzoek leidde naar een 33-jarige man uit Zwolle. Hij werd dezelfde dag aangehouden voor heling/diefstal van fietsen. De politie probeert de eigenaren van de fietsen te achterhalen. Voor twee van de vijf fietsen is aangifte gedaan.

Aangifte
Word je fiets gestolen? Doe altijd aangifte! Zonder aangifte is het voor de politie erg lastig om een fiets bij de eigenaar terug te bezorgen. Of om een verdachte die met een gestolen fiets wordt aangetroffen te laten vervolgen. Aangifte doen van fietsdiefstal kan heel eenvoudig via internet; www.politie.nl. Hoe meer kenmerken van een fiets in de aangifte staan, hoe groter de kans dat een gevonden fiets terugbezorgd kan worden bij de eigenaar. Noteer om deze reden alle kenmerken van je fiets.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons