Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 06 augustus 2016, 15:52

Rijbewijs motorrijder ingevorderd na gevaarlijk rijgedrag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:10 uur

ZWOLLE – Vrijdag 5 augustus, rond 16.00 uur, heeft een motorrijder van de politie een Zwolse motorrijder betrapt op levensgevaarlijk rijgedrag. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De agent was aan het surveilleren in Zwolle toen hij op de Bachlaan, een straat binnen een 30km zone, de motorrijder in het vizier kreeg. Hij zag onder andere dat de motorrijder een grote bus inhaalde midden op een gelijkwaardig kruispunt en op zeer hoge snelheid door de 30km zone reed, over meerdere gelijkwaardige kruispunten en langs een speelveld waar op dat moment ook kinderen aan het spelen waren met een bal. De motoragent zag dat meerdere fietsers schrokken van de motorrijder. Op de Middelweg (50 km weg) gaf de motorrijder nog meer gas en maakte hij ook een wheelie. Pas toen de motorrijder de 30km zone verliet kreeg de motoragent ook kans op een veilige manier op hem in te lopen en hem staande te houden. Zijn rijbewijs is direct ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op wegens gevaarlijk rijgedrag.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.