Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 11 augustus 2016, 15:21

Mannen uit Doetinchem opgepakt voor babbeltruc in Kampen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:10 uur

KAMPEN – De politie heeft twee verdachten aangehouden die vermoedelijk een bejaarde vrouw in Kampen wilden oplichten. Bij een 87-jarige vrouw in Kampen kwam dinsdag een oplichter aan de deur. De man vertelde dat hij reparaties aan het dak moest uitvoeren, bij haar huis aan de Populierenstraat. Daarvoor moest de vrouw een flinke aanbetaling doen.

Woensdag zou de man opnieuw langskomen om het geld op te halen. Gelukkig vertrouwde de bejaarde vrouw de ‘klusjesman’ niet, en belde de politie. Agenten gingen woensdag naar de vrouw toe, en waren in huis toen er opnieuw aangebeld werd, ditmaal stonden er twee mannen. Ze zijn allebei aangehouden, de verdachten zijn 19 en 25 jaar en komen uit Doetinchem. De politie doet verder onderzoek naar deze mannen.

112 Kampen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Kampen lees je in onze categorie 112 Nieuws Kampen. Alle 112 alarmeringen uit Kampen kan je live volgen via 112 meldingen Kampen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.