Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 augustus 2016, 16:19

Man die pint met gestolen bankpas op bewakingsbeelden herkend

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:10 uur

ZWOLLE – De man werd herkend door een politiemedewerker op bewakingsbeelden toen hij contactloos pinde met de gestolen bankpas.

Een 31-jarige man uit Kampen is op maandag 15 augustus buiten heterdaad aangehouden nadat hij zich had gemeld aan het politiebureau in Zwolle. De man wordt ervan verdacht dat hij een portemonnee heeft weggenomen uit de woning van een invalide 72-jarige vrouw uit Zwolle. De zoon van de vrouw heeft namens haar aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee met inhoud. Op 9 mei jl. liet zij in haar woning aan de Moerbeistraat in Zwolle een onbekende man naar het toilet gaan. De politie kwam de man op het spoor nadat hij herkent werd door een politiemedewerker op bewakingsbeelden. Met een pas uit de gestolen portemonnee van de vrouw werd meerdere keren contactloos gepind. De bewakingsbeelden hiervan werden intern bij de politie gedeeld. De politiemedewerker herkende de man die met de gestolen pas pinde als de 31-jarige man uit Kampen.

De 31-jarige man is in verzekering gesteld en opgesloten voor nader onderzoek.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.