Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 augustus 2016, 16:02

Man aangehouden voor brandstichting, getuigen gezocht!

Laatst bijgewerkt: zondag 17:10 uur

ZWOLLE – Op donderdagavond rond 25 september rond 21.45 uur werd op de Spinhuisbrug een 38-jarige Zwollenaar aangehouden op verdenking van brandstichting. De man wordt er van verdacht meerdere (kleine) brandjes te hebben gesticht in en rond het centrum van Zwolle.

Op basis van het signalement zoals dit werd doorgegeven door een getuige kon de man, die gekleed was in een opvallend fel roze t-shirt, worden aangehouden onder de Spinhuisbrug bij de Burgemeester Drijbersingel. Hierbij pleegde man stevig verzet. De politie is op zoek naar mensen die de man hebben gezien bij (het aansteken van) deze brandjes. Dit zou hebben plaatsgevonden op of in de buurt van de Menno van Coehoornsingel, het Klein Grachtje en het Spinhuisplein. Mensen die de man daar in de omgeving hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.