Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 augustus 2016, 22:45

Man verongelukt bij scooterongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:10 uur

HEERDE – Een 78-jarige man uit Zwolle is maandag 29 augustus overleden na een ongeval met zijn scooter.

De man reed op zijn scooter op het fietspad van de Kamperweg in Heerde, op een gedeelte wat wegens wegwerkzaamheden voor het verkeer was afgesloten. Hier is hij, ter hoogte van de Nieuwe Zuidweg, vermoedelijk door een oneffenheid in het wegdek gelanceerd en tegen een boom terechtgekomen. Het fietspad was recent gefreesd in verband met asfalteringswerkzaamheden.

Een voorbijganger vond de levenloze man rond 17:00 uur en alarmeerde de hulpdiensten. Deze konden helaas niets meer voor hem doen. De Zwollenaar overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De afdeling verkeersongevallenanalyse deed onderzoek.

112 Heerde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Heerde lees je in onze categorie 112 Nieuws Heerde. Alle 112 alarmeringen uit Heerde kan je live volgen via 112 meldingen Heerde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.