Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 september 2016, 15:35

Zeer grote partij aluminium gestolen bij bedrijf aan de Voltastraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:10 uur

ZWOLLE – Afgelopen weekend is er een enorme hoeveelheid aluminium gestolen bij een bedrijf aan de Voltastraat in Zwolle.

De inbraak heeft vermoedelijk ’s nachts plaatsgevonden. Of het vrijdag-, zaterdag-, of zondagnacht is gebeurd is nog niet duidelijk. De dader of daders hebben zeer waarschijnlijk een vrachtwagen gebruikt om de partij aluminium te kunnen stelen. Er is bij het bedrijf een deur geforceerd om binnen te komen.

Tips
Als er mensen zijn die afgelopen weekend iets verdachts in de buurt van de Voltastraat hebben gezien ’s avonds of ’s nachts dat met deze inbraak te maken kan hebben gehad, hoort de politie het graag. Ook kan het zijn dat er een grote partij aluminium in de regio te koop wordt aangeboden. Ook in dat geval adviseert de politie om contact op te nemen met de politie. De politie is te bereiken via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.