Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 september 2016, 16:12

Schipper ziet inbrekers bij bedrijf aan de Industrieweg

Laatst bijgewerkt: zondag 17:10 uur

ZWOLLE – Naar aanleiding van een melding van een oplettende schipper zijn donderdagavond 8 september op de Katwolderweg drie mannen aangehouden voor poging tot inbraak in een bedrijf. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

De getuige voer rond 19.30 uur met zijn plezierboot over het Zwartewater toen hij zag dat drie personen aan de achterzijde van een bedrijf aan de Industrieweg probeerden een deur open te breken. Hij belde daarop de politie en bleef in de buurt. Hij zag dat de drie weer vertrokken in een bootje. De politie was snel ter plaatse en kon met behulp van de getuige en zijn boot de drie personen aan de Katwolderweg aanhouden. Het betreffen mannen van 17, 20 en 29 jaar uit Zwolle.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.