Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 september 2016, 17:02

Achtervolging door de wijken Dieze, Holtenbroek en Stadshagen

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – De politie heeft woensdagmiddag 21 september twee mannen, een jongen en een vrouw aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet. De aanhoudingen vonden plaats na een achtervolging door de wijken Dieze, Holtenbroek en Stadshagen.

Agenten in burger waren in de wijk Dieze getuige van een mogelijke drugsdeal. Ze wilden een auto met daarin vier personen staande houden voor een controle maar de auto reed weg. Daarop hebben de agenten de achtervolging ingezet. Ze werden geassisteerd door agenten in een opvallende politie auto en een onopvallende auto.

Opiumwet
Op de Oude Wetering konden de agenten een 23-jarige vrouw uit de gemeente Kampen en een 27-jarige man uit Zwolle aanhouden. Twee van de inzittenden, een 22-jarige man en een 17-jarige jongen uit Zwolle, probeerden te voet te vluchten maar zijn alsnog aangehouden op de Schuilenburgstraat. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en worden verdacht van het overtreden van de Opiumwet. De auto is in beslag genomen en wordt nog onderzocht. Tijdens de achtervolging heeft de opvallende politieauto schade opgelopen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons