Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 september 2016, 17:10

Politiehond grijpt verdachte van woninginbraak aan de Eekwal

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:11 uur

ZWOLLE – Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag 22 september in een woning aan de Eekwal een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van woninginbraak.

Nadat een getuige meldde dat er een raam was geforceerd gingen agenten ter plaatse. In de woning troffen ze de man aan. Hij wilde niet meewerken aan zijn aanhouding, reageerde niet op bevelen en beschikte mogelijk over een wapen. De man is aangehouden met behulp van een politiehond. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht omdat hij mogelijk onder invloed was van drugs en bijtwonden had opgelopen. Na behandeling is de man naar het politiebureau gebracht. Er is een onderzoek ingesteld.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.